neděle 21. ledna 2018

Stavby na sněhu

19.1.2018
Dnešní schůzka začala opět netradičně. Naštvali jsme Marcelu! Místo pokřiku jsme se jen tak všichni hromadně točily na kolotoči. Takže kliky, dřepy...
Na úvod jsme vybrali registrační poplatky a seznámili se s novou vedoucí Verčou, která bude pomáhat s programem pro nás:-) VÍTÁME TĚ!
Když jsme se konečně dostali k programu, zazněla pochvala pro zúčastněné skauty na pohřbu minulý týden. Děti to zvládly naprosto perfektně, s úctou a bez zaváhání!

Poté jsme se rozdělili na 3 družstva. Každé družstvo si vylosovalo obrázek jednoho ze 7 divů světa, který pak vytvářeli ze sněhu. Vypadalo to jednoduše, ale až taková sranda to nebyla.
Jedničky si vybraly pyramidy v Egyptě, dvojky si vytáhly Mexickou Kukulkánovu pyramidu a trojky se nám vypravily do Číny na velkou Čínskou zeď.
Všechny děti (ale i vedoucí) se na stavbu soustředily a vedoucí prakticky jen z dálky dohlížely :-) Lízátko dostali všichni za snahu:-)

Na závěr schůzky se nám podařilo urvat kliku na dveřích v klubovně. Klíče byly samo sebou z druhé strany dveří....Heslo pro příště. OPRAVME SI KLIKU DĚTI :-)





Žádné komentáře:

Okomentovat