neděle 10. prosince 2017

II.Sbírka hraček

6.12.2017
Koncem října náš oddíl vyhlásil již druhou sbírku hraček, tentokráte pro Fakultní nemocnici Olomouc - dětské oddělní.
Naše vlčata (Vašík Haltmar, Míra Enter, Kuba Fabiánek a Honza Knápek) to vzaly zodpovědně a po domluvě s ředitelem školy (PaedDr. Miloš Harnych) obešly všechny třídy a všem vysvětlili proč tuto sbírku organizujeme a kam hračky poputují. Jak je vidět na fotce, hodně dětí se vzdalo svých hraček a přinesli je do školy.
Velkou podporu jsme získali i ve firmě Klein automotive s.r.o. Jelikož jsme nečekali s tak velkou účastí rodičů a během několika dní jsme již měli několik kartonů hraček, požádali jsme firmu o možnost skladovat hračky v ní a bylo nám vyhověno. Hraček začalo přibývat. Podpořilo nás i Informační centrum ve Štítech, které propagovalo naši akci na stránkách města. Jak jsme viděli, že to logisticky nezvládneme, obrátili jsme se znovu o pomoc firmy Klein automotive s.r.o. Ředitel firmy (Ing.Hansmann Radek) a jednatel firmy (Klein Petr) nám bezplatně půjčili dodávku na odvoz hraček do Olomouce. Nu a bylo to tak tak.  
Nakládali jsme a rovnali tu hromadu dlouhou chvíli. Nakonec se to podařilo a auto jsme s menšími obtížemi zavřeli......
Do Olomouce jsme vyrazili ve třech. Hlavní koordinátor akce Axmannová Marcela a pomocníci Babištová Lenka a Skácel Luboš. U nemocnice jsme si chvíli počkali.......
 Vynosili jsme všechen náklad a předali jej.
 Máme vyřídit poděkování všem, kteří se této akce zúčastnili, což rádi touto cestou činíme a již se pomalu chystáme na další ročník.




             

Žádné komentáře:

Okomentovat